måndag 28 oktober 2013

168. Känsla (313 av 365)

När en känsla uppstår är det som en psykisk reaktion på något som hänt. Det är alltid en händelse av något slag som utlöser en känsla.

På Moderna Museet blev jag stående framför denna underbara vägg som barn/ungdomar har skapat. Först har de varit på guidad visning av konsten och sedan har de skapat denna konst utifrån sin känsla. Samma utgångspunkt men olika känslor återspeglas.


14 kommentarer:

 1. Så härlig och jag förstår att du blev stående här en stund. Vilka fina färger de valt, så upplevelsen där måste ha varit positiv.

  SvaraRadera
 2. Jag fick, på allvar, en konstig känsla av att det där är något jag sett förut. Jag vet bara inte var för på Moderna muséet har jag inte varit. Mycket egendomlig känsla.

  SvaraRadera
 3. Jag är lika intresserad av dina ord som din bild idag. En känsla = psykisk reaktion på något som hänt. Hmmm - skulle en utebliven händelse också kunna utlösa en känsla...? Så känns det i alla fall ibland. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tänker att händelsen är ju att den inte har hänt....det är liksom moment 22 detta att förklara hur en känsla uppstår ;-)

   Radera
 4. Härlig känsla och färg.

  SvaraRadera
 5. Vet inte varför, men jag tänkte på Andy Warhol när jag såg bilden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis....inspirationskällan var nog det! :-))

   Radera
 6. Läckert! Hoppas de inte påverkades i valet av kompisen utan hade sin egna fantasi! Underbart som leder än till att göra ett liknande projekt med mina barn och barnbarn när de kommer!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 7. Ännu ett bevis på att vi alla är unika!

  SvaraRadera
 8. Läckert konstverk. Fin förklaring på ordet känsla!

  SvaraRadera
 9. härliga ungar, härlig framtid! Varför inte göra en tapet av detta! Vill jag ha när jag ska inreda på Hemmet!

  SvaraRadera
 10. Vilken fina konstverk. Härligt glad blir av alla färger

  SvaraRadera