söndag 25 augusti 2013

282. Sommarblommor (249 av 365)


14 kommentarer:

 1. Absolut en sommar blomma som är så fint inramad av fönster och gardin!

  SvaraRadera
 2. Helt underbara foton du kommit med från ditt härliga ställe i norr! Underbart även att du fått dela sommaren med nära å kära i perioder!

  Din kurs utanför Östersund väckte många minnen speciellt om Hapsalsjalen! Har aldrig varit över där men det var den hamnen min mamma och några av mina släktingar fick åka till Sverige under kriget 1944 då de var svenskar!
  Antar att du nu är på väg söderut och semestern är över för denna gång! Hade jag vetat tidigare att du inte hade lingon kunde jag mött upp med en hink i Bispgården!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 3. Så fint och välkomnande

  SvaraRadera
 4. En älskad och vacker sommarblomma som trivs både inom- och utomhus. Men det är något visst med de som står innanför glaset på en röd liten stuga.

  SvaraRadera
 5. Ojojoj, vad jag ligger efter med kommentarer på fotobloggarna! Hemskt dåligt av mig och jag fattar inte att någon har ids kommentera mina bilder när jag varit så usel på att kommentera själv. Nu har jag gått tillbaka och kommenterat dina inlägg, jag har tittat på dom förut men inte orkat skriva något. Jag tror att jag fick gå tillbaka ända till den 16:e juli! Fy skäms på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. nämen oj! Inte behöver du göra så!

   Radera
  2. Behöver och behöver, jag vill men har inte haft ork/tid/lust förrän nu. Sommaren är en jobbig tid. Dagen är för lång och kvällen existerar nästan inte, kvällen som är den tid på dagen som lämpar sig bäst för att sitta vid datorn. Men nu börjar det vara mörkt vid niotiden och alltså större chans att ge kommentarer. :)

   Radera
 6. Röd stuga med vita detaljer och vackra krukväxter - den idylliska bilden!

  SvaraRadera
 7. Perfekta sommarblommor. som sagt jag har på allvar upptäckt pelargonerna denna sommar i och med min mammas samlande. Vackra och livfulla växter som blommar troget hela sommaren.

  SvaraRadera
 8. Säkert den populäraste sommarblomman. Det går ju mode även i blommor och pelargonen är ju väldigt "inne" just nu. Vacker bild!

  SvaraRadera
 9. Glömde ju säga att pelargoner är en riktig sommarblomma för mig.

  SvaraRadera
 10. Pelargoner är verkligen sommarblommor.

  SvaraRadera
 11. Selma och du...för det är väl Mårbackapelargoner!? Fin nostalgi!

  SvaraRadera